Informasjon om Drivaksling

I et kjøretøy drivakselen spiller en viktig rolle i å koble motoren og drivhjulene. Dermed gjør det et forsøk og undertrykker vibrasjon når du slår hjul og hjuloppheng bevegelse. Alle drivaksler er utstyrt med to ledd. Ett ledd er fast og det er montert på hjulet side. En annen er bevegelig ledd, og det er montert på den side av differensialen. Begge leddene er sammenføyd av en riflet bolle.


I tillegg til undertrykkelse av vibrasjon og støy, de viktigste rollene som utføres av drivakselen er virkning på dynamikken i bilen, og derfor er utvidelse av tjenesten, så vel som effektivitet og optimalisering av vekten. Nesten hver dag drivaksler er utsatt for transformasjon, som bildeler beslutningstakere blir stadig optimalisere sine produkter, forbedre både teknologi og materiale i løpet av forskningen.


Du må heller ikke glemme at moderne drivaksler forbedre den generelle bilsikkerhet.

Nye akslene er utstyrt med en høy vridningsstivhet og øke levetiden på en bil ved høye hastigheter. Hvis du har noen problemer med drivakselen eller ledd er det nødvendig å erstatte denne viktige reservedeler bil del. Hvis du hører noe støy når du kjører bilen og i høy hastighet, eller i svinger det er vibrasjoner, er det nødvendig å sjekke tilstanden på drivakselen.


Selvfølgelig er det veldig dyrt å bestille ny drivaksel eller ledd i servicesentre. Videre må du vente i to uker eller enda mer før de vil få bilen del fra beslutningstakere. Det er mye billigere å bestille drivaksel og andre deler til bilen din - bremsesylinderen eller drivstoff filter, en Internett-butikk. Alle de mer din ordre vil bli levert mye raskere.

Drivaksling: Top Produkte

NK Drivaksel 504748
Drivaksel framaksel venstre framaksel høyre for kjøretøy uten ABS (NK, 504748)  Drivaksel | NK 504748 Varenr: 504748
712,98 kr
ekskl. TVA, Frakt
Klar til å bli sendt ut innen 24 timer1
NK Drivaksel 502214
Drivaksel framaksel høyre for kjøretøy med ABS (NK, 502214)  Drivaksel | NK 502214 Varenr: 502214
1156,98 kr
ekskl. TVA, Frakt
Klar til å bli sendt ut innen 24 timer1
  • Premium priserGarantert høy kvalitet og fordelaktige priser på bildeler på Topbildeler.co.no
  • Gratis leveringStore besparelser. Ingen fraktkostnader for bestillinger over 2500 kr bare til Norge
  • Rask leveringDu vil motta din bestilling innen få dager